Gratis verzending vanaf €100 & levering binnen gemiddeld 4-8 dagen!

We hebben de afgelopen tijd jullie via instagram-stories vragen gesteld om jullie tips te verzamelen. Reizen met kinderen kan een fantastische manier zijn om onvergetelijke herinneringen te creëren en de wereld samen te verkennen.  Van het vermaken van je kinderen tijdens een vliegreis tot het voorkomen van reisziekte, er zijn verschillende aspecten waar je rekening mee moet houden om ervoor te zorgen dat de reis soepel verloopt. Gelukkig hebben jullie de ultieme tips om reizen en vakantie met kinderen gemakkelijker en plezieriger te maken gedeeld met ons.

In deze blog lees je de tips & tricks van Kim (30) over het reizen met een kleintje. Want hoe doe je dat en wat kan je het beste wel of juist niet doen?

 

Het inrichten van de babykamer is een van de meest opwindende en bevredigende taken tijdens de zwangerschap. Het is een kans om een gezellige en veilige omgeving te creëren waar je kleintje zich thuis zal voelen. Maar waar moet je beginnen? In dit blog delen we vijf essentiële aspecten van het inrichten van een babykamer om je te helpen bij het creëren van de perfecte ruimte voor je baby.

Vandaag houden we een Q&A met slaapcoach Judith Zinken. Jullie hebben vragen ingestuurd via onze Instagram en Judith geeft zo uitgebreid mogelijk antwoord op jullie vragen. Lees snel door voor leuke en informatieve vragen + antwoorden!

 

Vandaag houden we een Q&A met de verloskundige Fenna van de verloskundigenpraktijk Stralend in Heiloo. Jullie hebben vragen ingestuurd via onze Instagram en Fenna geeft zo uitgebreid mogelijk antwoord op jullie vragen. Lees snel door voor leuke, grappige en informatieve vragen + antwoorden!

Wat stop je nu allemaal in jouw vluchtkoffer? Op het internet zwerven vele lijstjes rond en wij vonden het wel leuk om ook een eigen lijstje te maken, je kunt hem hier openen om uit te printen en in te vullen!

Ook kun je een volledig video over het inpakken van de vluchtkoffer, eventuele thuisbevalling en het kraampakket hier bekijken.