Babyslofjes

De warmste babyslofjes, duurzaam gemaakt van de zachtste merino wol.

Collectie slofjes voor baby’s

Onze collectie babyslofjes zijn zorgvuldig samengesteld met items die voldoen aan onze kernwaarden; duurzaam, kwaliteit en persoonlijk. Deze zachte merino wollen slofjes van het merk Petite Noé zijn populair om de hoge kwaliteit en de zelfreinigende eigenschappen van merino wol. De babyslofjes verwarmen de voetjes van je kleintje het hele jaar door.

Basics voor je baby

Bij Teddy & Beer kun je terecht voor de mooiste basics gemaakt van eerlijke materialen. Comfortabel, duurzaam en tijdloos design zorgen voor kleding van kwaliteit. Onze babyartikelen gaan lang mee en zijn geschikt voor ieder seizoen. Groeit je spruit eruit? Dan bewaar je de prachtige gepersonaliseerde basic voor later, want nostalgie met persoonlijke items die je droeg als baby; daar kun je er niet genoeg van hebben!

Persoonlijke babykleding online bestellen

Een uitzondering op onze webshop, deze babyslofjes kunnen niet gepersonaliseerd worden. Maar gelukkig zijn ze door schattige details al een uniek exemplaar. Bestel je babykleding bij Teddy & Beer, dan weet je altijd zeker dat je kleintje er comfortabel bij kruipt, zit, speelt, loopt en rent in de allerzachtste merinowol slofjes. Alle items worden met aandacht gemaakt, zo weet jij zeker dat je een prachtig en uniek exemplaar in ontvangst neemt. Met liefde gemaakt speciaal voor jouw kleine knuffelbeer.