Babykleding

Collectie babykleding

Onze collectie babykleding is zorgvuldig samengesteld op basis van onze kernwaarden; duurzaam, kwaliteit en persoonlijk. Voor baby’s en newborns verkopen wij rompertjes, slofjes, mutsjes, shirtjes en bodywarmers.

Basics voor je baby

Bij Teddy & Beer kun je terecht voor de mooiste basics gemaakt van eerlijke materialen. Comfortabel, duurzaam en tijdloos design zorgen voor kleding van kwaliteit. Onze babyartikelen gaan lang mee en zijn geschikt voor ieder seizoen. Groeit je spruit eruit? Dan bewaar je de prachtige gepersonaliseerde basic voor later, want nostalgie met persoonlijke items die je droeg als baby; daar kun je er niet genoeg van hebben!

Persoonlijke babykleding online bestellen

Bestel je babykleding bij Teddy & Beer, dan weet je altijd zeker dat je kleintje er comfortabel bij kruipt, zit, speelt, loopt en rent in de allerzachtste stretchy babykleertjes. Alle items worden met aandacht gemaakt en kunnen volledig naar wens worden gepersonaliseerd, waarna wij in ons atelier zorgvuldig te werk gaan met de allermooiste borduurgaren. Zo weet jij zeker dat je een prachtig en uniek exemplaar in ontvangst neemt. Met liefde gemaakt speciaal voor jouw kleine knuffelbeer.