ledikantdekens

Ledikantdekens zijn ideaal om te gebruiken in het wiegje van je baby. Veel nieuwe ouders kunnen nog moeilijk inschatten wanneer een baby het warm of koud heeft. Onze wollen teddy en bamboe dekentjes zijn geschikt voor zowel koude als warme temperaturen, deze stoffen kunnen namelijk verkoelend maar ook verwarmend werken.

Ledikantdeken met naam

De voorkant van onze ledikant dekentjes is een hydrofiele stof waardoor ze ook nog eens super zacht zijn en geschikt voor ieder seizoen. Voor een persoonlijk kraamcadeau kun je de hydrofiele kant laten personaliseren met de naam van het kleintje, of een leuke tekst. Zo blijft het een uniek aandenken voor als ze later groot zijn.

Bestel je ledikantdekens bij Teddy & Beer, dan weet je altijd zeker dat je kindje comfortabel en warm ligt, kroelt en speelt. Alle items kunnen volledig naar wens worden gepersonaliseerd. In 4 eenvoudige stappen kies je zelf de kleur, maat, het lettertype en een passende kleur borduurgaren, waarna wij in ons atelier zorgvuldig te werk gaan met de allermooiste borduurgaren. Zo weet jij zeker dat je een prachtig en uniek exemplaar hebt gecreëerd en in ontvangst kan nemen. Met liefde gemaakt speciaal voor jouw kleine knuffelbeer.