Gratis verzending vanaf €100 & levering binnen gemiddeld 4-8 dagen!

Correspondentieadres

Stationsweg 78

1851 LM Heiloo

Contact formulier

Veel gestelde vragen

 • Verzending

  Wij verzenden onze pakketten via PostNL brievenbuspost pakketpost, nadat jouw item uit ons atelier is vertrokken ontvang je een email met verzendinformatie.

 • Levertijd

  Gepersonaliseerde items hebben iets meer tijd nodig en vertrekken gemiddeld tussen de 1 en 3 weken (afhankelijk van het item en de drukte) na bestelling uit ons atelier.

 • Retourneren

  Gepersonaliseerde items kunnen niet worden geretourneerd, voor andere retouren vragen wij graag een mail te sturen naar [email protected]

 • Geen orderbevestiging ontvangen

  Het kan voorkomen dat je geen orderbevestiging hebt ontvangen, waarschijnlijk wordt deze mail geblokkeerd door de spamfilter. Je kunt er vanuit gaan dat wij de bestelling wel hebben ontvangen als je het bedrag van je bank afgeschreven ziet, maar mocht je twijfelen, stuur even een mailtje!

 • Andere vraag

  Heb je een andere vraag? Stuur ons dan even een mailtje naar [email protected] of vul het contactformulier in. Wij streven ernaar om op werkdagen binnen 24 uur te antwoorden!

Waarom anderen bij ons hebben gekocht...

GEBRUIKEN HET DEKENTJE ELKE DAG!

Wij zijn zo ontzettend blij met het teddy dekentje, aangeschaft voor de geboorte van onze dochter en nu na ruim een jaar gebruiken wij het dekentje nog bijna dagelijks! Prachtig!

Lisanne

SUPER KWALITEIT

De kwaliteit van de producten is zo mooi, als je besteld hoop je dat het ook echt waar is maar ik kan bijna niet omschrijven hoe blij ik ben met deze items. Alles is onwijs zacht en in prachtige kleuren - ik ga hier zeker nog vaker bestellen!

Jody

OOK ZONDER PERSONALISATIE PRACHTIG

Zo blij met het pakketje neutrale items en kleertjes dat ik ontving, juist ook zonder personalisatie zijn het prachtige producten! Goede kwaliteit stoffen en heel veel neutrale kleuren waar ik van houdt!

Amanda