Hydrofiele poncho Sale

Nu de laatste stuks van deze kleuren. OP = OP. Levering binnen gemiddeld 5 dagen.

Kleuren op de foto's:
- Productfoto (zonder meisje) Julie = oker met ecru borduurgaren

Omdat alles handgemaakt is, kan het soms iets langer duren met bestellingen. We streven ernaar om de producten die we op voorraad hebben binnen 1 week te personaliseren en te verzenden, voor de producten die wij zelf produceren (alle items waar hydrofiel in verwerkt zit) geldt een iets langere levertijd van gemiddeld 2 weken. Items die door de brievenbus kunnen komen via brievenbuspost van PostNL. Overige items worden via PostNL pakketpost verzonden. Verzendkosten De verzendkosten worden automatisch berekend op basis van de items en verzend locatie. Voor de items die via brievenbus post gaan geldt een laag tarief van € 3,50 in Nederland en € 5,50 België. Voor pakketpost geldt een tarief van € 7,25 in Nederland en € 10,00 België. Voor €1,- extra per verzending krijg je een verzekerde optie: jouw bestelling wordt helemaal vergoed (opnieuw gemaakt & verzonden) wanneer dit kwijt mocht raken bij de post nog voordat het onderzoek gestart is. Vanaf € 100 is verzending binnen Nederland en vanaf €125 in België gratis. Verzendkosten worden automatisch berekend op basis van de gekozen artikelen. .

Materiaal De Hydrofiele Poncho is gemaakt van duurzame materialen: een zware kwaliteit triple gauze (hydrofielstof) De naam wordt geborduurd op de voorkant van de cape..
Afmeting De hydrofiele poncho komt in 2 maten: 50 cm (lengte voor en achterkant) = 0-2 jaar 60 cm (lengte voor en achterkant) = 2-6 jaar
Wasvoorschrift De poncho kan gewassen worden op 40 graden en bij voorkeur met de hand.
  • Met liefde handgemaakt en gepersonaliseerd in Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis af te halen in Heiloo