Hydrofiele doek - Small

Laat jouw kleintje zich omarmd voelen met de allerzachtste en handgemaakte hydrofiele doek. Gepersonaliseerd met de mooiste borduurgaren, wordt deze doek een speciaal en uniek geschenk voor jouw kindje. Deze hydrofiele doek is een onmisbaar item in de babyuitzet. En de hoogwaardige kwaliteit van het materiaal garandeert langdurig gebruik.

Levertijd: alle doeken worden handgemaakt en gepersonaliseerd, daardoor is de levertijd 2-3 weken.

Omdat alles handgemaakt is, kan het soms iets langer duren met bestellingen. We streven ernaar om alle bestellingen binnen een week te leveren via PostNL of Mondial Relay (keuze bij afrekenen). Verzendkosten De verzendkosten worden automatisch berekend op basis van de items en verzend locatie. Voor de items die via brievenbus post gaan geldt een laag tarief van € 4,00 in Nederland en € 5,50  België. Voor pakketpost geldt een  tarief van € 7,25 in Nederland en € 9,00  België. Voor €1,- extra per verzending krijg je een verzekerde optie: jouw bestelling wordt helemaal vergoed (opnieuw gemaakt & verzonden) wanneer dit kwijt mocht raken bij de post nog voordat het onderzoek gestart is. Vanaf € 100 is verzending binnen Nederland en vanaf €125 in België gratis. Verzendkosten worden automatisch berekend op basis van de gekozen artikelen. .

MateriaalDe doek is gemaakt van een super mooie zware hydrofielstof van 100% katoenen – triple layer en gaat dus niet pillen.
AfmetingDe hydrofiele doek heeft een afmeting van 100x70cm en is dus geschikt vanaf geboorte tot aan de jeugd als handdoek!
Wasvoorschrift De hydrofiele doek blijft het langst mooi als je hem met liefde behandeld en kan gewassen worden op 40 graden .
  • Met liefde handgemaakt en gepersonaliseerd in Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Al duizenden kindjes genieten van de prachtige items