Hydrofiel Sjaaltje x Petit Pourri

In samenwerking met Petit Pourrie presenteert Teddy & Beer het allèrzachtste hydrofiele sjaaltje voor baby, kind en ouder! Stijlvol en praktisch! Het sjaaltje is handgemaakt en gepersonaliseerd met de allermooiste geborduurde afbeelding! De illustratie is in goudkleurig borduurgaren, de kleur stof van het sjaaltje is naar keuze. Er wordt dus geen naam op geborduurd!

Levertijd: Alle items worden op bestelling handgemaakt en gepersonaliseerd, daardoor is de levertijd 1-2 weken.

Omdat alles handgemaakt is, kan het soms iets langer duren met bestellingen. We streven ernaar om alle bestellingen binnen een week te leveren via PostNL of Mondial Relay (keuze bij afrekenen). Verzendkosten De verzendkosten worden automatisch berekend op basis van de items en verzend locatie. Voor de items die via brievenbus post gaan geldt een laag tarief van € 4,00 in Nederland en € 5,50  België. Voor pakketpost geldt een  tarief van € 7,25 in Nederland en € 9,00  België. Voor €1,- extra per verzending krijg je een verzekerde optie: jouw bestelling wordt helemaal vergoed (opnieuw gemaakt & verzonden) wanneer dit kwijt mocht raken bij de post nog voordat het onderzoek gestart is. Vanaf € 100 is verzending binnen Nederland en vanaf €125 in België gratis. Verzendkosten worden automatisch berekend op basis van de gekozen artikelen. .

MateriaalHet doekje super mooie zware hydrofielstof van 100% katoenen – triple layer en gaat dus niet pillen. 
AfmetingHet sjaaltje heeft een afmeting van ±50x50cm en is daarmee geschikt voor kindjes van alle leeftijden!
WasvoorschriftHet sjaaltje blijft het langst mooi als je hem met liefde behandeld en kan gewassen worden op 40 graden. Niet in de droger!
  • Met liefde handgemaakt en gepersonaliseerd in Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Al duizenden kindjes genieten van de prachtige items