Hoeslaken wieg - Goa Earth

Handgetekende bloemenprint van het eigen label van Luz and Moon. De mooie aardse tinten combineren prachtig in een neutrale babykamer. Deze print is prachtig te combineren met onze dekens.

Het wieg formaat kan ook worden gebruikt in de kinderwagen of in de verschoonmand.

Dit hoeslaken is gemaakt van 100% biologisch katoen mousseline en voorzien van Oeko-tex en GOTS certificering. Het hoeslaken is verpakt in een zakje gemaakt van reststoffen uit de productie zodat er minimaal afval ontstaat bij de productie.

 

 

Omdat alles handgemaakt is, kan het soms iets langer duren met bestellingen. We streven ernaar om alle bestellingen binnen een week te leveren via PostNL of Mondial Relay (keuze bij afrekenen). Verzendkosten De verzendkosten worden automatisch berekend op basis van de items en verzend locatie. Voor de items die via brievenbus post gaan geldt een laag tarief van € 4,00 in Nederland en € 5,50  België. Voor pakketpost geldt een  tarief van € 7,25 in Nederland en € 9,00  België. Voor €1,- extra per verzending krijg je een verzekerde optie: jouw bestelling wordt helemaal vergoed (opnieuw gemaakt & verzonden) wanneer dit kwijt mocht raken bij de post nog voordat het onderzoek gestart is. Vanaf € 100 is verzending binnen Nederland en vanaf €125 in België gratis. Verzendkosten worden automatisch berekend op basis van de gekozen artikelen. .

Afmeting40x80cm
Materiaal100% biologisch katoen mousseline (220gsm)
  • Met liefde handgemaakt en gepersonaliseerd in Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Al duizenden kindjes genieten van de prachtige items