Wollen boxpakje – Naturel

27,95

  • Boxpakje met voetjes, zo blijven deze heerlijk warm.
  • Overslag sluiting, zodat er geen toch doorkomt aan de voorkant.
  • Boxpakje van hoge kwaliteit merinowol.
  • Duurzaam en eerlijk gemaakt.
  • Optioneel te personaliseren!
Productprijs: 27,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Dit wollen boxpakje is ontworpen om heel comfortabel en heerlijk warm te zijn. De overslag aan de voorkant zorgt ervoor dat er geen koude luchtdoorkomt en het kindje heerlijk warm blijft. Het strikje maakt het pakje extra schattig. Sokjes zijn onbegonnen werk bij kleine kindjes, deze gaan altijd uit. De voetjes van het wollen pakje bieden uitkomst en houden de voetjes van het baby’tje lekker warm. Een wollen baby pakje dat het kindje heerlijk omsluit en comfortabel houdt!

Alle wollen baby pakjes zijn duurzaak en eerlijk gemaakt van gecertificeerde 200 gr/m2 merinowol. Merinowol die niet is behandeld (geen superwash), 100% natuurlijk zoals het hoort!

Omdat alles handgemaakt is, kan het soms iets langer duren met bestellingen. We streven ernaar om de producten die we op voorraad hebben binnen 1 week te personaliseren en te verzenden, voor de producten die wij zelf produceren (alle items waar hydrofiel in verwerkt zit) geldt een iets langere levertijd van gemiddeld 2 weken. Items die door de brievenbus kunnen komen via brievenbuspost van PostNL. Overige items worden via PostNL pakketpost verzonden. Verzendkosten De verzendkosten worden automatisch berekend op basis van de items en verzend locatie. Voor de items die via brievenbus post gaan geldt een laag tarief van € 3,50 in Nederland en € 5,50 België. Voor pakketpost geldt een tarief van € 7,25 in Nederland en € 10,00 België. Voor €1,- extra per verzending krijg je een verzekerde optie: jouw bestelling wordt helemaal vergoed (opnieuw gemaakt & verzonden) wanneer dit kwijt mocht raken bij de post nog voordat het onderzoek gestart is. Vanaf € 100 is verzending binnen Nederland en vanaf €125 in België gratis. Verzendkosten worden automatisch berekend op basis van de gekozen artikelen. .

Materiaal Muesling vrije Merino-Wol
Wasvoorschrift We raden aan de wollen romper in de wasmachine te wassen, maar doe dit alleen als je over een moderne wasmachine beschikt met een speciaal wolprogramma. Anders handwas.
  • Met liefde handgemaakt en gepersonaliseerd in Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis af te halen in Heiloo