Winactie Fotoshoot - Teddy en Beer

De leukste items voor een fotoshoot

Hoe gaaf, we mogen gewoon 4 x een fotoshoot weggeven ter waarde van €150! Wil jij kans maken om een van deze fotoshoots te winnen, dat kan want meedoen is zo gepiept. Dit is je kans om al je favoriete items te bestellen en jouw kleintje in het zonnetje te zetten om te kunnen stralen. We maken het zelfs nog makkelijker voor je en hebben de leukste items voor een fotoshoot bij elkaar gezocht.

Aanvullende informatie en voorwaarden

De locatie van de fotoshoot zal in het duingebied van Noord-Holland zijn, waar Teddy & Beer is geboren. We weten dat het weer lekker onvoorspelbaar kan zijn in Nederland, dus als back-up hebben wij een fotostudio geregeld. De fotoshoot wordt geplant op een zaterdag in juni, de exacte datum zal later bekend worden gemaakt.

Zoals je weet kunnen wij 4 winnaars blij maken met deze geweldige actie, het zal dan ook een gezamelijke fotoshoot worden met de geselecteerde winnaars. Elke winnaar krijgt ongeveer 30 minuten de tijd om de show te stelen met hun kleintje.

De resultaten van de fotoshoot zullen verbluffend mooi worden, dat kunnen we met alle zekerheid bevestigen. En de fotograaf is ook niet selectief in hoeveel foto’s je toegestuurd krijgt voor eigen gebruik; je ontvangt gewoon alle leuke foto’s.

Omdat wij ook mega trots zijn op de Teddy & Beer items die de kleintjes laten stralen, is onze enige voorwaarden dat wij de beelden mogen gebruik voor marketingdoeleinden. Dit klinkt misschien wat heftig, maar houdt eigenlijk gewoon in dat wij de foto’s mogen gebruiken op onze (binnenkort vernieuwde) webshop, social media kanalen en email-marketing. Het kan dus zijn dat je straks een Teddy & Beer nieuwsbrief voorbij ziet komen waarin jouw knappe kindje de show steelt.