Het verhaal - Teddy en Beer

Teddy & Beer is ontstaan als hobby. Toen ik net was bevallen van mijn dochtertje Julie in het najaar van 2019, maakte ik een speendoekje voor haar. Dat speendoekje ging overal mee naartoe en ik kreeg heel veel positieve reacties. En zo ontstond het idee om hier iets mee te gaan doen, een logo werd ontworpen (ik had al langere tijd een naam voor een potentieel bedrijf) en ik maakte een instagram en een website aan. Nooit gedacht dat het zo ‘uit de hand zou lopen’

Toen Julie naar het kinderdagverblijf ging, ontstond uit een persoonlijk gemis voor mooie, duurzame en gepersonaliseerde producten, het idee van een tas voor kinderen. En zo ontstond de Kidsbag, een rugtasje van 100% linnen waar de naam van het kindje met de hand op wordt geborduurd.

Nadat de kidsbag was gelanceerd, ben ik op zoek gegaan naar andere producten die je als moeder altijd nodig hebt voor je kindje en waar je lang mee wilt doen. Daaruit ontstond de Teddy Blanket, een prachtig dekentje in, inmiddels 3 formaten (baby, peuter en volwassen) van hydrofiel en teddy of bamboe stof. Heerlijk zacht en super handig voor meerdere doeleinden!

Vanuit daar zijn we blijven uitbreiden en voegen we nog regelmatig nieuwe items toe aan het assortiment: rompers, mutsjes, truien, slaapzakken!

Duurzaamheid en personalisatie

Alle Teddy & Beer producten worden met liefde gekozen en hebben een duurzaam oogmerk. Het gaat dus echt om de kwaliteit van de materialen.
Personalisatie is de unieke touch van Teddy & Beer en daarom zijn (op de speendoekjes na) alle producten te personaliseren in een romantisch of modern lettertype.