Slapen

De hele dag nieuwe indrukken maken een baby snel moe, een middagdutje of nachtje door kunnen slapen is dan ook belangrijk voor je kleine spruit.

Collectie dekens & beddengoed

Het zachte beddengoed van Teddy & Beer houdt je baby comfortabel en warm. Onze schattige ruffle lakens maken het ledikantje van je dreumes compleet. Je kunt bij ons terecht voor lakentjes en dekentjes voor in de wieg gemaakt van zachte bamboe stof of warme teddy wol. Hydrofieldoeken en inbakerdoeken zorgen ervoor dat je kleintje zich extra veilig en comfortabel zal voelen tijdens een dutje in de wieg, buggy of kinderwagen.

Basics dekens & beddengoed voor baby’s en kinderen

Een zacht en warm dekbedovertrek is een musthave in de babykamer, je wilt immers dat je baby elke dag goed uitgerust is om de wereld opnieuw te kunnen ontdekken. Ook kleine baby’s worden groot, en als dat gebeurd komen slaapzakken van pas. Want als je kleintje begint met klauteren dan wil je voorkomen dat ze zich bezeren door uit hun wiegje te klimmen. Al met al kun je voor artikelen in de babykamer terecht bij Teddy & Beer.

Persoonlijke dekens & beddengoed voor jouw kleintje

Bestel je baby beddengoed, hydrofieldoeken en slaapkleding zoals slaapzakken bij Teddy & Beer, dan weet je altijd zeker dat je kindje in slaap valt in een zachte wolkendeken. Alle items kunnen volledig naar wens worden gepersonaliseerd. In 4 eenvoudige stappen kies je zelf het lettertype en de kleur van de borduurgaren, waarna wij in ons atelier zorgvuldig te werk gaan met de allermooiste borduurgaren. Zo weet jij zeker dat je een prachtig en uniek exemplaar hebt gecreëerd en in ontvangst kan nemen. Met liefde gemaakt speciaal voor jouw kleine knuffelbeer.