Gratis verzending vanaf €100 & levering binnen gemiddeld 4-8 dagen!

Ons verhaal

Teddy & Beer

Afbeelding van Ons verhaal

Ons verhaal

Teddy & Beer

Teddy & Beer is bedacht door Leonie (33). Tijdens haar zwangerschapsverlof maakte zij een speendoekje voor haar dochtertje Julie James (zomer 2019) en omdat ze daar zoveel leuke reacties op kreeg, besloot ze een Instagram account aan te maken. Van het een kwam het ander en korte tijd later stond er een webshop.

 

De echte doorbraak kwam eind 2020, toen de gepersonaliseerde dekentjes werden gelanceerd, binnen een paar uur was alle stof uitverkocht. Na een aantal maanden veel hulp te hebben gekregen van vrienden en familie werd het tijd de zaken iets professioneler aan te pakken. Sinds de lente van 2021 is Teddy & Beer niet meer een hobby maar een echt bedrijf met medewerkers en meerdere ateliers.

 

Inmiddels is Leonie voor de tweede keer moeder geworden van zoontje Lauren Lewis (herfst 2022) en heeft door zijn geboorte nog meer inspiratie gekregen voor mooie items! Dit deelt zij graag met jullie en ze wilt er dan ook voor zorgen dat elke baby in aanraking komt met de fijne producten van Teddy & Beer!

Wij hebben de missie om alle kindjes in Nederland (en ver daarbuiten) een prachtig, uniek item te bezorgen.

Al onze items worden gemaakt van de allermooiste stoffen van hoge kwaliteit, een herinnering voor elk kleintje!

Ons team

Teddy & Beer

Marieke, Marijke en Annerie maken met heel veel liefde de dekens, lakens, wikkeldoeken, tassen en speendoekjes in lokale ateliers in Noord-Holland. Marieke, Anouk, Ivana, Fiene en Didde borduren met uiterste precisie de namen op de kleinere items en Anouk en Didde pakken vervolgens jullie pakketjes prachtig in!

Daarnaast is er ook nog een team van marketeers en Web Designers die ervoor zorgt dat Teddy & Beer op de juiste manier in de markt komt te staan. Fiene schrijft elke 2 weken een blog voor onze Journal.

Naast alle mensen die direct voor Teddy & Beer werken, wordt er ook in Turkije productie gedraaid en werken we veel samen met andere prachtige merken zoals Frigg, Blue Barn Jeans, Petit Noé, Moon & Maya, Studio Noos, Alwero en Ilmaha. Wij staan altijd open om nieuwe merken toe te voegen, heb je een suggestie? Stuur een mailtje naar [email protected] 

Afbeelding van een baby
  • Mushie
  • Petit Noé
  • Moon & Maya
  • Atelier le Petit
  • Alwero en Ilmaha