Luizenzak met naam

0,009,95

Een luizenzak met de naam van jouw kindje er prachtig op geborduurd!
Mogelijkheid om zelf de luizenzak op te sturen, meer info zie onder.

Je kiest 2 kleuren borduurgaren, kleur 1 is de grote letter, kleur 2 is het lettertype waarin de hele naam komt te staan.

Voorbeeld Julie: Lilla (kleur 1) met Champagne (kleur 2)

Totaal opties:
Bestelling totaal:

Zelf opsturen

Heb je gekozen voor zelf opsturen? Dan mag je de zak opsturen met een duidelijke vermelding van het ordernummer naar:

Teddy & Beer
Stationsweg 78
1851 LM Heiloo

Wij sturen de zak dan na binnenkomst binnen een week terug.

De LiceSafe®

De nieuwe LiceSafe® is ontwikkeld door de uitvinders van de bekende Luizenzakken® en biedt ultieme bescherming tegen hoofdluisverspreiding. De LiceSafe® overtreft qua effectiviteit en gebruiksgemak alle bestaande middelen en is daarnaast ook nog eens het goedkoopste duurzame product.

Omdat alles handgemaakt is, kan het soms iets langer duren met bestellingen. We streven ernaar om de producten die we op voorraad hebben binnen 1 week te personaliseren en te verzenden, voor de producten die wij zelf produceren (alle items waar hydrofiel in verwerkt zit) geldt een iets langere levertijd van gemiddeld 2 weken. Items die door de brievenbus kunnen komen via brievenbuspost van PostNL. Overige items worden via PostNL pakketpost verzonden. Verzendkosten De verzendkosten worden automatisch berekend op basis van de items en verzend locatie. Voor de items die via brievenbus post gaan geldt een laag tarief van € 3,50 in Nederland en € 5,50 België. Voor pakketpost geldt een tarief van € 7,25 in Nederland en € 10,00 België. Voor €1,- extra per verzending krijg je een verzekerde optie: jouw bestelling wordt helemaal vergoed (opnieuw gemaakt & verzonden) wanneer dit kwijt mocht raken bij de post nog voordat het onderzoek gestart is. Vanaf € 100 is verzending binnen Nederland en vanaf €125 in België gratis. Verzendkosten worden automatisch berekend op basis van de gekozen artikelen. .

  • Met liefde handgemaakt en gepersonaliseerd in Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis af te halen in Heiloo