Kind

Stijlvolle en gepersonaliseerde babykleding en kinderkleding van duurzame kwaliteit.

Collectie baby- & kinderkleding

Onze collectie is zorgvuldig samengesteld op basis van onze kernwaarden; duurzaam, kwaliteit en persoonlijk. Voor baby’s en newborns verkopen wij rompertjes, slofjes, mutsjes, shirtjes en bodywarmers. Papa’s en mama’s van peuters kunnen bij ons terecht voor kindermutsen, truien, bodywarmers en slaapzakken.

Basics voor baby & kind

Bij Teddy & Beer kun je terecht voor de mooiste basics gemaakt van eerlijke materialen. Comfortabel, duurzaam en tijdloos design zorgen voor kleding van kwaliteit. Onze items gaan lang mee en zijn geschikt om elk seizoen te dragen. Groeit je spruit eruit? Dan bewaar je de prachtige gepersonaliseerde basic voor later, want nostalgie met persoonlijke items die je droeg als klein kindje; daar kun je er niet genoeg van hebben!

Persoonlijke baby & kinderkleding online bestellen

Bestel je baby- en kinderkleding bij Teddy & Beer, dan weet je altijd zeker dat je kindje er comfortabel bij loopt, zit, rent, kruipt en speelt in de allerzachtste stretchy kleertjes. Alle items worden met aandacht gemaakt en kunnen volledig naar wens worden gepersonaliseerd, waarna wij in ons atelier zorgvuldig te werk gaan met de allermooiste borduurgaren. Zo weet jij zeker dat je een prachtig en uniek exemplaar in ontvangst neemt. Met liefde gemaakt speciaal voor jouw kleine knuffelbeer.