Info - Teddy en Beer

Producten
Alle producten zijn gemaakt met de mooiste duurzame materialen en worden met liefde gepersonaliseerd. Dit maakt de producten stuk voor stuk uniek. Het product kan daarmee wel altijd iets afwijken van de foto.
De kleuren van onze producten op deze website kunnen afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Dit heeft te maken met hoe de kleuren op je computer zijn ingesteld, maar ook het type beeldscherm heeft invloed op hoe je kleuren ziet. 

Wassen
Alle producten blijven het mooist als ze met liefde behandeld worden. Dit betekent dat ze het liefst met de hand worden gewassen op maximaal 40 graden, niet centrifugeren en ze aan de lucht gedroogd worden (niet in droger!).

Veiligheid
Controleer de producten regelmatig op afwijkingen zodat het kindje niet per ongeluk een losgeraakt lintje, stiksel of labeltje in het mondje stopt.
Voor de veiligheid van uw kindje, adviseer ik speendoekjes niet in het bedje te laten liggen wanneer het kindje slaapt.

Verzenden
Omdat alles handgemaakt is, kan het soms iets langer duren met bestellingen. We streven ernaar om de producten die we op voorraad hebben binnen 1 week te verzenden, voor de producten die wij zelf produceren (tassen, dekentjes en hydrofieldoeken) geldt een iets langere levertijd van gemiddeld 2-3 weken.
Items die door de brievenbus kunnen komen via brievenbuspost van PostNL. Overige items worden via DHL of PostNL pakketpost verzonden.

Cadeauverpakking
Alle producten worden mooi ingepakt met een kaartje erbij. Op het kaartje kan ik namens de verzender een persoonlijke tekst schrijven, deze tekst kan worden ingevoegd in het ‘omschrijving’ vakje bij het afrekenen.

Verzendkosten
Voor de items die via brievenbus post gaan geldt een laag tarief van €2,20 (in Nederland). Voor pakketpost geldt een tarief van €5,50 (brievenbuspakketjes) of €6,50 (in Nederland).
Vanaf €100 is verzending gratis.

Retour en contact
Erg jammer als u om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop. In dit geval kunt u deze binnen 14 dagen retourneren voor een terugbetaling. Hoe werkt dit?
Stuur een mailtje naar info@teddyenbeer.nl en daarin het factuurnummer en de reden van retour. Ik zal contact opnemen om de retourzending te regelen.

Zodra uw retour is ontvangen zal ik het product nakijken.
Als uw terugbetaling wordt goedgekeurd, wordt deze verwerkt en wordt het bedrag binnen 48 uur teruggestort.

Er zijn bepaalde situaties waarin geen restituties wordt verleend:
– Gepersonaliseerde producten
– Speendoekjes met duidelijke tekenen van gebruik
– Elk item dat niet in originele staat is of is beschadigd
– Elk item dat meer dan 30 dagen na levering wordt teruggestuurd.

De verzendkosten van retour naar Teddy & Beer worden niet vergoed.

Email: info@teddyenbeer.nl
KVK: 75232510
BTW nummer: NL002216184B42