Vanaf €70 gratis verzending!
  Categorieën
 • Baby
 • Baby- en kinderkamer
 • Bad & Verzorging
 • Cadeau's
 • Eten & Drinken
 • Kind
 • Merken
 • Papa & Mama
 • Slapen

Gepersonaliseerde geboorteposters

Gepersonaliseerde geboorteposters, magische decoratie voor in huis!

Gepersonaliseerde geboorteposters, magische decoratie voor in huis! afbeelding

Romy Quax

Eigenares van Lunae Novae

0

30

Gepersonaliseerde geboorteposters

Gepersonaliseerde geboorteposters, magische decoratie voor in huis!

De stand van de maan op de dag, tijd en plaats van de geboorte zegt wat over jouw kindje. Net als dat de stand van de sterren wat zeggen over het sterrenbeeld, zegt ook de stand van de maan wat over het karakter en de interesses. Tijdens een maancyclus doorloopt de maan acht verschillende maanfasen: nieuwe maan, wassende maan, eerste kwartier, springende maan, volle maan, afnemende maan, laatste kwartier en asgrauwe maan.

Bekijk de geboorteposters op Lunae Novae

Geboortedatum en de betekenis

Het leren van de maanpersoonlijkheid kan veel inzicht geven in de kenmerkende eigenschappen. Door deze kennis kun je jouw kindje beter begrijpen en kom je erachter wat de wat ‘zwakke’ kanten kunnen zijn maar vooral welke krachtige eigenschappen hij of zij bezit. Hierdoor ben je beter in staat om jouw kindje het volste licht laten schijnen.

Als je echt verdieping wilt in de geboortehoroscoop dan kun je deze laten berekenen bij een astroloog. Een geboortehoroscoop is vele malen uitgebreider dan alleen het sterrenbeeld of de maanstand. Het is zo mooi en inzichtelijk om je hierover in te lezen en zo de opvoeding van jouw kindje beter te begeleiden.

De dag van de geboorte van jouw kindje, én direct ook de meest bijzondere dag van jouw leven, kun je tastbaar maken door de geboortemaan met een mooie lijst op een bijzonder plekje in jouw huis te hangen. Zo wordt je telkens herinnerd aan deze speciale dag. Of de kinderen nu al uit huis zijn of niet, de maanstand geboorteposters blijft altijd een mooi aandenken van jouw kinderen in huis. Het is niet alleen wat subtieler dan foto’s en ook meteen een magische decoratie.

Van Lunae Novae kregen wij een prachtige gouden maanstand geboorteposter, welke wij een mooi plekjes in onze woning hebben gegeven!

Maanstand geboortelijst, voor Lauren Lewis

Van Lunae Novae kregen wij een prachtige gouden maanstand geboorteposter, welke wij een mooi plekjes in onze woning hebben gegeven. De geboortemaan is handgemaakt met zelfgemaakte gouden (vegan) aquarelverf en verguld met écht bladgoud van 24K, zodat het letterlijk een schitterend item wordt wat iedere keer weer je hart verlicht. Bedankt Lunae Novae (Romy) voor dit persoonlijke- en magische cadeau!

Wil jij één van deze magische items in jouw woning? Check it out via onderstaande afbeeldingen:

Geboorteposter MaanGeboorteposter Sterrenbeeld