Geboortemutsje ecru - champagne borduurgaren - romantische letters

Het allermooiste item, speciaal voor jouw kleintje! Jij wilt toch ook de naam op een unieke manier bekend maken? Met dit duurzame OEKO-Tex gecertificeerd katoenen mutsje is jouw kleintje de eerste 2 maanden zeker van een gepersonaliseerde herinnering! Wil je liever zelf de kleuren en lettertype samenstellen, klik dan hier!

Let op! Vanwege personalisatie is de levertijd gemiddeld 1 week.

Dit item is exact zoals staat omschreven en op de foto: een ecru mutsje met champagne borduurgaren en romantisch lettertype.

Omdat alles handgemaakt is, kan het soms iets langer duren met bestellingen. We streven ernaar om alle bestellingen binnen een week te leveren via PostNL of Mondial Relay (keuze bij afrekenen). Verzendkosten De verzendkosten worden automatisch berekend op basis van de items en verzend locatie. Voor de items die via brievenbus post gaan geldt een laag tarief van € 4,00 in Nederland en € 5,50  België. Voor pakketpost geldt een  tarief van € 7,25 in Nederland en € 9,00  België. Voor €1,- extra per verzending krijg je een verzekerde optie: jouw bestelling wordt helemaal vergoed (opnieuw gemaakt & verzonden) wanneer dit kwijt mocht raken bij de post nog voordat het onderzoek gestart is. Vanaf € 100 is verzending binnen Nederland en vanaf €125 in België gratis. Verzendkosten worden automatisch berekend op basis van de gekozen artikelen. .

Materiaal100% Oeko-tex gecertificeerd katoen
MaatOmtrek 30-35cm, geschikt voor alle babies tot 5kg!
WasvoorschriftMaximaal op 40 graden, niet in de droger.
  • Met liefde handgemaakt en gepersonaliseerd in Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Al duizenden kindjes genieten van de prachtige items