Bamboe Deken - Medium

54,95

Kleur Hydrofiel *

Personalisatie? *

Kleur Borduurgaren

In geval van personalisatie, laat anders leeg

Lettertype

Naam op dekentje

In geval van personalisatie, laat anders leeg

Locatie naam

De naam kan onderaan het dekentje of bovenaan het dekentje geborduurd worden, geef hier aan wat je wilt (zie foto’s voor voorbeeld).

Omschrijving

Teddy & Beer presenteert het allèrzachtste bamboedekentje, handgemaakt en gepersonaliseerd met het allermooiste borduurgaren.

Het dekentje heeft een afmeting van 140x110cm en is geschikt voor een ledikantje en natuurlijk ook voor vele andere gebruiksmogelijkheden.

De Bamboe Blanket is gemaakt van duurzame materialen: een zware kwaliteit triple gauze (hydrofielstof) en een prachtige, superzachte en soepele OEKO-TEX gecertificeerde Bamboe fleece stof. Bamboe is een prachtige duurzame en milieuvriendelijke stof. Daarnaast heeft bamboe prachtige eigenschappen die het geschikt maken voor baby- en kinderproducten: antibacterieel, super zacht en glad, krimpt niet, luchtig in de zomer, isolerend in de winter, valt soepel en het neemt tot 60% meer vocht op dan katoen.

Het dekentje kan gewassen worden op 40 graden en bij voorkeur met de hand. Het dekentje kan absoluut niet in de droger ivm de bamboestof!

Levertijd: alle dekentjes worden handgemaakt en gepersonaliseerd, daardoor is de levertijd 2-3 weken.