Gratis verzending vanaf €100 & levering binnen gemiddeld 4-8 dagen!

Picture perfect.. of toch niet? In deze serie vertellen wij eerlijke verhalen van bekende en minder bekende Nederlanders over thema’s rondom zwanger worden, zwanger zijn, bevallen en de periode daarna. Naar onze mening mist dit teveel op social media! Toch zijn er vrouwen die eindelijk (THANK YOU!!!) hun eerlijke verhaal delen, zonder de perfecte vlinders, plaatjes en glitters. Maar puur en rauw zoals het echte leven is. Dit soort verhalen zijn nodig om een realistischer beeld te krijgen van de meest kwetsbare periode in het leven. In deze tweede aflevering spreekt Sarah Liebregts openlijk over haar medische misser. Lieve Sarah, bedankt dat je dit verhaal met ons wilde delen. Het heeft ons geleerd dat je echt op je eigen gevoel moet vertrouwen en dat voor jezelf opkomen, in welke situatie dan ook, het aller belangrijkste is! Met jouw verhaal help je om andere vrouwen zelfvertrouwen te geven dit ook te doen.

Picture perfect.. of toch niet? Eerlijke verhalen over proberen zwanger te worden, zwanger zijn, bevallen en het ouderschap. Naar onze mening mist dit teveel op social media! Toch zijn er vrouwen die eindelijk (THANK YOU!!!) hun eerlijke verhaal delen, zonder de glitters, vlinders en perfecte plaatjes. Maar puur en rauw zoals het echte leven is. Dit soort verhalen zijn nodig om een realistischer beeld te krijgen van de meest kwetsbare periode in het leven. Isabelle Heijhoff (’91) trapt deze serie af met haar eerlijke verhaal over de postpartum depressie. Lieve Isabelle, dank voor het delen van jouw eerlijke verhaal, hiermee ben je een voorbeeld voor ons en andere vrouwen!

Dat ondernemen niet altijd makkelijk is, vertelt Leonie in het eerlijke interview met Mart & Charelle van Spot On Business. Zij hebben haar begin 2023 ontmoet toen ze het vertrouwen in Teddy & Beer even helemaal kwijt was. Maar zonder dalen geen pieken, dus ze pakte door en zette haar schouders er onder en zo werd 2023 het beste jaar ooit! Wil je lezen hoe dat is gegaan? Klik hier voor het hele interview!

Je kan elke 2 weken een bevallingsverhaal van moeders binnen de Teddy & Beer familie lezen in ons Journal. Dat betekent dat ook jij je verhaal kunt delen, want wat vinden we het leuk om jullie ervaringen te lezen. Durf jij het aan? Neem dan contact op met onze redacteur Fiene ([email protected]) of DM ons via Instagram @teddyenbeerkids.

Vandaag vertellen wij het verhaal van Marja waarin ze ons vertelt over haar zwangerschap en de bevalling van haar eerste kindje Maas die op 4 november 2021 geboren werd.

Het is zover; vanaf vandaag kun je elke 2 weken een bevallingsverhaal van moeders binnen de Teddy & Beer familie lezen in ons Journal. Dat betekend dat ook jij je verhaal kunt delen, want wat vinden we het leuk om jullie ervaringen te lezen. Durf jij het aan? Neem dan contact op met onze redacteur Fiene ([email protected]) of DM ons via Instagram @teddyenbeerkids. 

We trappen af met het verhaal van Femke waarin ze vertelt over haar eerste keer zwanger zijn en de bevalling van haar dochtertje Pip.

 Eigenaresse van Teddy & Beer, Leonie (32), is op 30 september bevallen van haar tweede kindje Lauren Lewis. Ik heb haar geïnterviewd over haar bevalling en de kraamweek. Ook geeft ze tips voor aanstaande of net bevallen moeders.