Gratis verzending vanaf €100 & levering binnen gemiddeld 4-8 dagen!

Er is een kleintje op komst en wat is dat spannend! Je leven op z’n kop, wat gaat er allemaal veranderen? Ga ik het allemaal wel goed doen? Kan ik dit wel? Heb ik al genoeg spullen? Heb ik de juiste maat luiers!? Maar voordat je antwoorden krijgt op al deze vragen zul je toch echt eerst die kleine op de wereld moeten zetten. De één kijkt meer tegen de bevalling op dan de ander. Vrij logisch want iedere vrouw is anders, ieder lijf is anders en elke beleving is ook weer anders. Eén ding heeft iedere bevalling in ieder geval gemeen en dat is dat het gepaard gaat met pijn. De pijn die je voelt komt door het regelmatig samentrekken van je baarmoeder (weeën). Die samentrekkingen zorgen ervoor dat je baarmoedermond steeds een beetje meer open gaat staan en je baby uiteindelijk hier doorheen geboren kan worden. De meeste vrouwen voelen de weeën in hun buik, maar het is ook mogelijk om ze in je onderrug en/of je benen te krijgen. Tussen de weeën door is er tijd voor ontspanning en gebruik die ook!

Picture perfect.. of toch niet? In deze serie vertellen wij eerlijke verhalen van bekende en minder bekende Nederlanders over thema’s rondom zwanger worden, zwanger zijn, bevallen en de periode daarna. Naar onze mening mist dit teveel op social media! Toch zijn er vrouwen die eindelijk (THANK YOU!!!) hun eerlijke verhaal delen, zonder de perfecte vlinders, plaatjes en glitters. Maar puur en rauw zoals het echte leven is. Dit soort verhalen zijn nodig om een realistischer beeld te krijgen van de meest kwetsbare periode in het leven. In deze tweede aflevering spreekt Sarah Liebregts openlijk over haar medische misser. Lieve Sarah, bedankt dat je dit verhaal met ons wilde delen. Het heeft ons geleerd dat je echt op je eigen gevoel moet vertrouwen en dat voor jezelf opkomen, in welke situatie dan ook, het aller belangrijkste is! Met jouw verhaal help je om andere vrouwen zelfvertrouwen te geven dit ook te doen.

Picture perfect.. of toch niet? Eerlijke verhalen over proberen zwanger te worden, zwanger zijn, bevallen en het ouderschap. Naar onze mening mist dit teveel op social media! Toch zijn er vrouwen die eindelijk (THANK YOU!!!) hun eerlijke verhaal delen, zonder de glitters, vlinders en perfecte plaatjes. Maar puur en rauw zoals het echte leven is. Dit soort verhalen zijn nodig om een realistischer beeld te krijgen van de meest kwetsbare periode in het leven. Isabelle Heijhoff (’91) trapt deze serie af met haar eerlijke verhaal over de postpartum depressie. Lieve Isabelle, dank voor het delen van jouw eerlijke verhaal, hiermee ben je een voorbeeld voor ons en andere vrouwen!

Dat ondernemen niet altijd makkelijk is, vertelt Leonie in het eerlijke interview met Mart & Charelle van Spot On Business. Zij hebben haar begin 2023 ontmoet toen ze het vertrouwen in Teddy & Beer even helemaal kwijt was. Maar zonder dalen geen pieken, dus ze pakte door en zette haar schouders er onder en zo werd 2023 het beste jaar ooit! Wil je lezen hoe dat is gegaan? Klik hier voor het hele interview!

Was je net gewend aan het maken van oefenhapjes, voor je het weet is je kleintje alweer toe aan de volgende fase: met jou mee-eten. Je pinkt even een traantje weg, weer een mijlpaal bereikt. Want als je kindje één jaar oud is, dan is hij of zij niet meer afhankelijk van melk. De darmpjes zijn inmiddels volgroeid en dus klaar om ook vast voedsel te verteren. Is je kook-inspiratie een beetje op sinds je een ouder bent geworden? Of loop je met je dreumes of peuter tijdens het eten tegen de nodige uitdagingen aan? Dan helpen wij je hier een handje op weg!

Vandaag houden we een Q&A met de verloskundige Fenna van de verloskundigenpraktijk Stralend in Heiloo. Jullie hebben vragen ingestuurd via onze Instagram en Fenna geeft zo uitgebreid mogelijk antwoord op jullie vragen. Lees snel door voor leuke, grappige en informatieve vragen + antwoorden!

 

Je bent de uitgerekende datum gepasseerd of hij komt steeds dichterbij. Het wachten op de bevalling is begonnen en het lijkt eindeloos te duren… Negen maanden lang keek je uit naar deze dag, je bent al met zwangerschapsverlof en dan moet je nog thuis wachten op de komst van jouw kleintje. Hoe lang zal het nog duren? Hoe ga je deze tijd doorbrengen? Wij hebben tips voor de aanstaande moeders!

Als je kleintje tussen de 4 en 6 maanden is, kun je beginnen met het geven van een paar kleine eerste hapjes: de oefenhapjes. Deze oefenhapjes komen nog niet in de plaats van borstvoeding of flesvoeding maar zijn dus echt om te oefenen. 

Maar hoe begin je hiermee en wat mag jouw kindje wel en niet eten? Of weet jij nog niet wat je precies moet geven aan jouw kleintje? Wij hebben een paar tips hoe je het oefenen met eten leuk kunt maken! 

Je kan elke 2 weken een bevallingsverhaal van moeders binnen de Teddy & Beer familie lezen in ons Journal. Dat betekent dat ook jij je verhaal kunt delen, want wat vinden we het leuk om jullie ervaringen te lezen. Durf jij het aan? Neem dan contact op met onze redacteur Fiene ([email protected]) of DM ons via Instagram @teddyenbeerkids.

Vandaag vertellen wij het verhaal van Marja waarin ze ons vertelt over haar zwangerschap en de bevalling van haar eerste kindje Maas die op 4 november 2021 geboren werd.

Het is zover; vanaf vandaag kun je elke 2 weken een bevallingsverhaal van moeders binnen de Teddy & Beer familie lezen in ons Journal. Dat betekend dat ook jij je verhaal kunt delen, want wat vinden we het leuk om jullie ervaringen te lezen. Durf jij het aan? Neem dan contact op met onze redacteur Fiene ([email protected]) of DM ons via Instagram @teddyenbeerkids. 

We trappen af met het verhaal van Femke waarin ze vertelt over haar eerste keer zwanger zijn en de bevalling van haar dochtertje Pip.