Adult Alwero Bodywarmer | Beige

54,95

Maat *

Omschrijving

Dit heerlijk vestje kun je overal makkelijk overheen kunt dragen. Lekker warm, maar ventileert ook waardoor je niet gaat zweten.

Merk: Alwero
Materiaal: 100% wol

De bodywarmers vallen tot over de billen. Draag je normaal XXS? Kies dan voor de kinderbodywarmer in maat XL. Al vele moeders gingen je voor!

Om de juiste maat te bepalen hebben we de bodywarmers voor je opgemeten (zie tabel). We raden je aan om de afmetingen te vergelijken met een kledingstuk wat nu goed past, om zo een goed beeld te krijgen van de maatvoering.

Wol is zelfreinigend, waardoor het niet vaak gewassen hoeft te worden. Een nachtje buiten hangen of in een vochtige badkamer na het douchen doet vaak al wonderen, zo ruikt het weer lekker fris! Wanneer de bodywarmer een vlek heeft kan je deze gemakkelijk even plaatselijk schoonmaken.  

Toch een wasbeurt nodig? Dit wolletje mag in de wasmachine gewassen worden op max. 30ºC. Gebruik een wolwasmiddel, geen wasverzachter. Kies voor een wolwasprogramma en pas het toerental manueel aan naar max. 600 omwentelingen.